S.A. Masats, co-patrocinador de l’acte nacional d’homenatge a les persones que han lluitat contra la Covid-19

S.A. Masats, co-patrocinador de l’acte nacional d’homenatge a les persones que han lluitat contra la Covid-19

L’acció, que va tenir lloc el dissabte 17 de juliol a la plaça Cal Font d’Igualada, va servir per recordar les víctimes de la pandèmia i totes aquelles persones que van lluitar contra la Covid-19 des de primera línia, com el personal sanitari, d’emergències o de serveis essencials.

Durant l’acte d’homenatge, organitzat per Òmnium Cultural, també es va inaugurar el mural ‘Mirades des del confinament’, una obra d’art de l’artista Joan Fontcuberta i impulsada pel Festival Cruïlla, l’Ajuntament d’Igualada i Òmnium Cultural.

L’acte va comptar amb el patrocini i la presència de Carme Pros, CEO de S.A. Masats  i del Grup TG, i de Marc Bisbal, cap d’Oficina d’S.A. Masats, que van voler mostrar així el seu suport al col·lectiu essencial del personal conductor, que va estar a primera línia durant tot el confinament domiciliari.

S.A. Masats, l’empresa de mobilitat de referència a la Conca d’Òdena, va ser present aquest dissabte 17 de juliol a l’acte nacional d’homenatge a les persones que han lluitat contra la Covid-19, organitzat per Òmnium Cultural a Igualada, un dels punts centrals de la pandèmia a Catalunya i el primer territori del país que es va haver de confinar. L’acció, que va recordar les víctimes de la pandèmia i totes aquelles persones que van lluitar contra el virus des de primera línia, com el personal conductor d’autobusos, va comptar amb la presència de Carme Pros, CEO de S.A. Masats i del Grup TG, i de Marc Bisbal, cap d’oficina d’S.A. Masats.

Durant l’acte, també es va inaugurar el mural ‘Mirades des del confinament’, una obra d’art de l’artista Joan Fontcuberta i impulsada pel Festival Cruïlla, l’Ajuntament d’Igualada i Òmnium Cultural, amb el suport del teixit empresarial i cultural de la Conca d’Òdena, entre ells, S.A. Masats.

Es tracta del mural més gran del món en record a les víctimes de la Covid-19: un fotomosaic, obra de Fontcuberta, format a partir d’unes 40.000 petites fotografies quotidianes del dia a dia del confinament que il·lustra onze persones. Els protagonistes de l’obra són la cara visible de tots aquells que han estat a la primera línia de la pandèmia, com una metgessa, una mestra o un botiguer. Entre tots creen la paraula ‘solidaritat’, a través de la llengua de signes, com a al·legoria a la capacitat de gestionar les dificultats, a l’empoderament ciutadà i a la creativitat en temps de reclusió.