Des de la creació de la degana de les nostres marques, Transports Generals d’Olesa, han passat gairebé cent anys. Al llarg d’aquest període, la vocació de servei i l’excel·lència com a objectiu han marcat aquesta trajectòria i la nostra activitat principal: assegurar la mobilitat de les persones tant dins com fora del seu territori. Per aquest motiu hem constituït un grup empresarial que dona resposta a les necessitats de les persones i les ciutats: transport regular i discrecional (urbà, interurbà, internacional, escolar i per a empreses).

 

  • PLANIFIQUEM xarxes de transport efectives, en col·laboració amb l’Administració i les entitats socials.
  • GESTIONEM l’organització operativa per assegurar al màxim el benefici a les persones usuàries.
  • INNOVEM amb serveis de valor afegit que milloren l’explotació.

Servei regular

Servei discrecional

Servei escolar

Servei per a empreses

Servei de grua

El nostre coneixement profund de la mobilitat i del transport, així com l’aposta pels valors humans, ens converteixen en el col·laborador ideal en matèria de transport sanitari, la baula essencial de la cadena de la salut.

 

El transport sanitari està totalment alineat amb l’ambició del grup d’oferir mobilitat adaptada i accessible a tots els públics perquè tothom pugui, independentment del grau d’autonomia, desplaçar-se diàriament.

 

El compromís de Direxis en aquest àmbit és consolidar-se com a referent del sector, i actua sobre tots els factors essencials per optimitzar un servei de qualitat (accessibilitat, puntualitat, disponibilitat, seguretat, etc.).

 

Les empreses que ofereixen aquest servei les integren 542 persones altament qualificades i compten amb una flota de vehicles equipats que cobreixen les necessitats dels diversos tipus de serveis.

Servei urgent

Servei no urgent

Mútues i asseguradores

Les ciutats canvien contínuament: les necessitats de la ciutadania i les institucions evolucionen i creen nous reptes. Del nostre compromís per donar solucions de mobilitat i transport se’n deriven altres serveis afins.

 

Dins el grup comptem amb serveis de grua municipal, oferim solucions tecnològiques a través de SortSystems i disposem d’una empresa especialitzada en mitjans publicitaris, promoció i senyalística (Teletransfer).

 

A més, oferim una àmplia experiència en planificació i gestió de la mobilitat (tant pública com privada) a través de CINESI, la consultoria de mobilitat i transport del grup.

 

TG Travel, la nostra agència de viatges, proporciona experiències a mida amb viatges personalitzats, emocionants excursions en autobús i innovadors serveis com “Bus Bike” per als amants de l’aventura, tot garantint una atenció flexible als nostres clients.

Plans de mobilitat i accessibilitat
Models de trànsit
Estudis de capacitat viària

Maquinari i programari
Manteniment de sistemes
Disseny web

Impressió digital
Retolació de vehicles
Gestió de publicitat

Agència de viatges