bus4.me, distingida com a millor iniciativa en mobilitat sostenible als Premis Mobilicat 2022

bus4.me, distingida com a millor iniciativa en mobilitat sostenible als Premis Mobilicat 2022

  • El guardó, que atorga anualment la revista MobiliCat, reconeix la innovadora solució tecnològica d’implementació i gestió del servei de transport a la demanda com una eina clau per caminar cap a una mobilitat compartida més neta i sostenible.
  • Carme Pros, CEO de bus4.me i del GrupTG DX, ha recollit el premi de mans de Marc Sanglas, Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, durant la Jornada Catalana de Mobilitat 2022 al recinte firal de Reus.

 

La innovadora solució tecnològica bus4.me ha estat distingida amb el Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible als Premis Mobilicat 2022, que s’han lliurat al recinte firal de Reus en el marc de les jornades Catalanes de la Mobilitat organitzat per l’AMTU. El guardó, que cada any atorga la revista MobiliCat, reconeix així els beneficis mediambientals que comporta l’ús de bus4.me, el sistema dissenyat per facilitar la implantació i gestió del servei de transport a la demanda, un innovador concepte de mobilitat intel·ligent ideal per a empreses, polígons industrials, operadors i administracions que permet guanyar eficiència, flexibilitat i seguretat en els desplaçaments en autobús.

El guardó l’ha recollit Carme Pros, CEO de bus4.me i del GrupTG DX, de mans de Marc Sanglas, Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. Durant el seu parlament, Pros ha volgut agrair el premi a l’organització i ha destacat que, serveis com el de bus4.me, poden tenir un paper molt rellevant a l’hora de caminar cap a una mobilitat més neta i sostenible. Els Premis MobiliCat s’organitzen amb l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, fan a Catalunya.

El jurat del premi ha estat format per Aurora Carbonell, presidenta de l’AMTU i editora de la revista MobiliCat; Isidre Gavín, secretari de Territori i Mobilitat; Pere Torres, director general de l’ATM de Barcelona; Maite Pérez, cap del servei de mobilitat de l’AMB; Ramon Sagalés, vicepresident de la FECAV; Oriol Juncadella, director d’FGC Operadora; Pere Macias, coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya; Dolors Clavell, vicepresidenta de la PTP: Oriol Altisench, degà del Col·legi Camins, Canals i Ports; Xavier Font, degà del Col·legi Enginyers Tècnics (CETOP); Vicenç Aguilera, president de la comissió de Mobilitat del Col·legi d’Enginyers Industrials (COEIC); Josep Nadal, director del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) i José Manuel Barrios, president de la Societat de Tècnics Automoció (STA)

 

bus4.me, també present a la Jornada Catalana de la Mobilitat

La solució tecnològica bus4.me, però, no només ha estat present a Reus en el marc dels Premis Mobilicat 2022. També ha participat en la Jornada Catalana de Mobilitat, on Daniel Garcia, product manager de bus4.me, ha pogut explicar el projecte dins la taula de debat titulada Solucions Tecnològiques. Concretament, Garcia ha compartit taula amb Sergi Vila, chief operations officer de SEAT CODE; Sergi Paniagua, pre-sales Engineer de Shotl i Carles Labraña, responsable d’Estudis i Projectes de l’AMTU. La sessió ha estat moderada per Josep Maria Adserà, gerent de Reus Transport i gerent de Reus Mobilitat i Serveis.

 

Així funciona bus4.me, el nou sistema de transport a la demanda

bus4.me és una solució tecnològica que facilita la implantació i gestió del servei de transport a la demanda, un innovador concepte de mobilitat intel·ligent que permet guanyar eficiència, flexibilitat i seguretat en els desplaçaments en autobús. És un servei molt versàtil. Així doncs, és ideal per a les empreses i els polígons industrials que volen implantar el transport a la demanda per promoure la mobilitat sostenible entre els seus treballadors. Alhora, bus4.me també pot ser utilitzat per a operadors de transport i administracions públiques interessades a oferir aquest servei. Actualment, ja s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i per empreses de referència del sector de la mobilitat com TGO DX o MasatsTG DX

El servei de transport a la demanda és un innovador sistema de mobilitat intel·ligent i sostenible implantat a molts països del món. El seu funcionament és molt senzill. El servei s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat: la línia d’autobús té un recorregut i uns horaris establerts, però tan sols es presten si algú el reserva prèviament a través de la web o de l’aplicació que es posa a l’abast dels usuaris. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges, fet que fa guanyar rapidesa i agilitat en el desplaçament.

Concretament, amb bus4.me, es poden dissenyar rutes d’autobús totalment personalitzades i adaptades a les necessitats del dia a dia amb un temps rècord. Gràcies a aquest sistema de transport innovador, es pot optimitzar constantment el servei per estalviar costos, guanyar eficiència i millorar en sostenibilitat. Més enllà d’oferir el programari per gestionar el servei, bus4.me posa a la disposició de les empreses una flota d’autobusos totalment adaptada a les teves necessitats i equipada amb totes les comoditats: Seients entapissats i reclinables, sistema de GPRS Tracking, sistema ABS, amplitud i comoditat, connexió Wi-fi, televisors, climatització, vehicles adaptats i amb kit de primers auxilis.