SOLUCIONS

Servei Regular

Gestionem gairebé 1.600 kilòmetres de xarxa de transport públic i donem servei a 37 municipis de tota Catalunya com ara Barcelona, Badalona, Manresa, Terrassa o Igualada. Connectem les persones i el seu entorn tant de dia com de nit amb línies urbanes i interurbanes que s’ajusten a les necessitats de cada territori.

 

Servei Discrecional

Més de 150.000 serveis discrecionals anuals, tant a nivell nacional com internacional, avalen la nostra experiència: serveis diaris a empreses i fàbriques, congressos, esdeveniments multitudinaris, celebracions, tour operadors… Fem que el teu viatge sigui excel·lent en confort i seguretat, amb personal capacitat i una flota de vehicles equipats amb l’última tecnologia i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Servei Escolar

Realitzem un important nombre de serveis de transport escolar en tot el territori català. Tenim un ferm compromís amb les escoles per tal de garantir la seguretat dels nostres passatgers i la puntualitat. Tots els vehicles compten amb cinturons de seguretat i estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

 

També pots ampliar la informació amb la nostra presentació corporativa